Ο εξοπλισμός

Στο ιατρείο της κας Καλοειδά-Παπαϊωάννου χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να γίνεται άμεσα και με ασφάλεια η διάγνωση ή/και παρακολούθηση κάθε περιστατικού.

ΥΠΕΡΗΧΟΣ 3D/HD Live

Με το τον υπέρηχο 3D/HD Live οι γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν το έμβρυο σε τρισδιάστατες, έγχρωμες εικόνες σε πραγματικό χρόνο, με εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης. Συνήθως χρησιμοποιείται μετά την 22η εβδομάδα κύησης στο πλαίσιο της εξέτασης υπερηχογραφήματος β’ επιπέδου. Το μηχάνημα αυτό δίνει εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες για την ανατομία του εμβρύου, ενώ διευκολύνει την ιατρό στην έγκαιρη διάγνωση τυχόν ανωμαλιών.

ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ

Το υπερηχογράφημα μαστού συνιστάται από μικρή ηλικία, στο πλαίσιο διάγνωσης παθήσεων του μαστού. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή, γρήγορη και ανώδυνη εξέταση που συμβάλλει εξαιρετικά στην πρόληψη. Στο γυναικολογικό ιατρείο της κας Καλοειδά πραγματοποιείται υπέρηχος μαστού με το σύγχρονο μηχάνημα GE Voluson E6, που διασφαλίζει την διάγνωση με εικόνες υψηλής ανάλυσης.

DOPPLER

Με το υπερηχογράφημα Doppler ελέγχεται η ομαλή κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και του πλακούντα, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση του εμβρύου συνολικά. Σκοπός είναι να διαγνωσθεί εγκαίρως κάποιο πιθανό πρόβλημα ανάπτυξης του εμβρύου, η σωστή του στάση σε σχέση με τον πλακούντα, καθώς και να προσδιοριστεί εγκαίρως οποιαδήποτε πιθανότητα πρόωρου τοκετού ή κινδύνου προεκλαμψίας. Συνιστάται μετά της 32η εβδομάδα κύησης. Στο ιατρείο της κας Καλοειδά η έγκυος μπορεί να πραγματοποιήσει επιτόπου την εξέταση Doppler, με έγχρωμη απεικόνιση.

Ιατρείο

Τσιμισκή 93 – 5ος όροφος

Κιν: 6970 100 590
Τηλ: 2310 277 577

 kkaloeida@gmail.com